Site logo
Description

Gjithçka nisi me idenë për të përfaqësuar Shqipërinë me një kuti çokollate. Përcaktuam 9 qytetet më turistike të Shqipërisë dhe produktin e tyre unik, si fiku, portokalli, speci, boronica, trëndafili, rrushi, ulliri dhe me secilën prej tyre prodhuam një çokollatë apo truffle unike.
Misioni ynë është të prodhojmë çokollatën artizanale më të mirë në vend duke përdorur teknologjinë më të fundit në çokollatë me përbërës të freskët autentik nga territore të ndryshme të Shqipërisë.Chocoalb filloi si një iniciativë e katër profesionistëve, një çokolatier, një blogere ushqimi dhe promovuese e jetës së shëndetshme, një eksperte turistike dhe eksperte marketingu. Kombinimi i të gjitha këtyre eksperiencave bëri të mundur krijimin e çokollatave artizanale të prodhuara në Shqipëri.

Location
Region
Not Available
Today's work schedule is not available Toggle weekly schedule
 • Monday

  By appointment only

 • Tuesday

  N/A

 • Wednesday

  N/A

 • Thursday

  N/A

 • Friday

  N/A

 • Saturday

  N/A

 • Sunday

  N/A

 • April 23, 2024 3:06 pm local time

 • No comments yet.
 • Add a review