Site logo
Description

Pro Paketime eshte asistenti juaj dixhital ne fushen e produkteve dhe mallrave te ambalazhit.
Ne jemi nje grup individesh me mbi 10 vite eksperience ne fushen e paketimeve, produkteve te ambalazhimit dhe shitjes se tyre .
Pro Paketime eshte nje iniciative e bashkimit te eksperiences se drejtperdrejte me tregun dhe klientin duke perdorur teknologjite e reja te komunikimit.
Konsiderojeni kete faqe vendin ku keni mundesine te orientoheni mbi gjithcka ne lidhje me hallken e fundit qe lidh produktin me klientin, ambalazhimin dhe paketimin.

Location
Region
Closed
Open hours today: 8:00 am - 4:00 pm Toggle weekly schedule
 • Monday

  8:00 am - 4:00 pm

 • Tuesday

  N/A

 • Wednesday

  N/A

 • Thursday

  N/A

 • Friday

  N/A

 • Saturday

  8:00 am - 4:00 pm

 • Sunday

  N/A

 • July 15, 2024 9:22 pm local time

Website

https://propaketime.com/

Phone Number

+355694044345

 • No comments yet.
 • Add a review